DTF Printer

Wat is DTF?

DTF staat voor ‘Direct To Film‘ en is een nieuwe druktechniek die het mogelijk maakt om een kraakheldere transfer te drukken op lichte of donkere shirts. Door te printen op een transferfolie, word uw ontwerp, met behulp van kleefpoeder, direct met een hittepers op uw textiel gedrukt worden. Hierdoor is het mogelijk om hoog waardig full collour transfers te produceren. Over het algemeen zou je kunnen zeggen dat DTF bedrukkingen op bijna alles toepasbaar zijn en verschillende voordelen hebben zoals dat ze erg rekbaar zijn en vele malen gewassen kunnen worden (wij hebben het getest tot 60 keer wassen op 40°C graden). Na de 60 wasbeurten is er nauwelijks verschil te zien ten opzichte van de eerste wasbeurt, de prints blijven dus van topkwaliteit. Er moet wel rekening mee worden gehouden dat er niet over de prints gestreken kan worden en dat ze niet in de wasdroger kunnen.

——————————————————————————————————————————————————————————

Ontwerp jouw unieke t-shirt en lever deze aan in hoogste DPI. Wij checken je ontwerp op de juiste kwaliteit.

Wij printen jouw ontwerp met speciale inkt op een transfer papier. Dit word automatisch gepoederd, geklopt en gedroogd.

Direct na het printen kunnen we gelijk je ontwerp persen op het shirt. Een keine 15 seconden onder de pers voor een goede hechting.

Na het persen laten we je shirt even rusten, hierna is hij gelijk klaar om hem gelijk aan te trekken.

——————————————————————————————————————————————————————————

T-shirt bedrukken met FC logo

Ontdek de vele mogelijkheden met de DTF printer. Een dun druk laagje en een super kraak heldere afbeelding. Ontdek het zelf en neem snel Contact met ons op.

Ook ideaal voor tussenhandelaars!

  • GEEN MAXIMUM AANTAL KLEUREN
  • HELDERE KLEUREN
  • GEEN MAXIMUM AANTAL TEKST
  • MAXIMAAL A3 FORMAAT
  • GEEN MINIMUM AFNAME
  • 100% SLIJTVAST
  • 100% UNIEK ITEM 

——————————————————————————————————————————————————————————

Het proces van de DTF

De mogelijkheden met de nieuwe DTF Printer zijn oneindig. Doordat de printer gelijk wit achter de CMYK print krijg je de beste kleuren. Onze granulaat poeder zorg voor een zeer goede hechting. Door de transfers drogen op 160 graden Celsius smelt het de granulaat poeder tot een mooi lijm laag op de transfers.

Voorbeelden geprint met DTF