Algemene vragen

Om je een perfect offerte te geven raden we je aan om onze contact formulier in te vullen. Probeer zo gedetailleerd mogelijk je vraag te stellen en dan zullen wij z.s.m. je antwoord geven.
Ja zeker, we drukken ook aangeleverde kleding.
De levertijd is altijd afhankelijk van de aantal en welk druk techniek er gebruikt word. Zo heeft zeefdruk een levertijd van 1,5 week en een enkele tshirt met bedrukking 24 uur levertijd.
Ja, dat is mogelijk. We zijn een doorlopend werkend bedrijf en hebben het vaak druk. om er voor te zorgen dat we de tijd voor je kunnen maken kan het beste een afspraak maken via Info@martvanginkel.nl of te bellen via 010-4833513
MvG drukkerij staat voor Mart van ginkel textiel bedrukken. Sinds enige tijd zijn we het gaan afkorten.
Mvg drukkerij bied een breed spectrum van het drukken van textiel. Bijvoorbeeld: Zeefdrukken Flex druk Digitaal printen Borduren etc. Daarnaast houden we ons ook bezig met: Banners Roll up banners Stickers Posters Belletering en nog veel meer. Heb je een druk klus? Wij drukken het voor je of kunnen je doorverwijzen naar onze partners.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Bedrukken van kleding

Zeefdruk is met stip het beste en duurzaamste druk techniek. Voor kleinere aantallen is het aantrekkelijker om met Flex of Full colour transfer te drukken. Ben je niet zeker welke druk techniek bij jou past, neem contact met ons op.
Een EPS bestand is een vectorbestand* en wordt veel gebruikt in de grafische sector. Het grote voordeel van een EPS bestand is dat er geen afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit bij het vergroten of verkleinen ervan.